Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Asztrológiai klub Április

2009.03.23

A következő asztrológiai klub Április 20. án 17 óra 30 perckor lesz.

A téma: A horoszkóp elemek, jegyek, bolygók, fényszögek.

Havonta egyszer, hétfőn, asztrológiai klub keretén belül, az asztrológiáról beszélgetünk. Minden érdeklődőt szeretettel várok. Belépési, és tagdíj nincs. Aki szeretne megismerkedni az asztrológia részleteivel, jöjjön el, és érezze jól magát. Rövidesen a témákról írok ezen az oldalon.

szeretettel: Keserű Ferenc

Az első alkalommal a horoszkóp elemeivel a horoszkópon látható jelekkel ismerkedünk. Így a horoszkóp:

Zodiákus jegyei, az aszcendens, a bolygók , és a házak jelentésével. Ezek ismeretében már a saját horoszkópod alapján felismerheted azokat a képességeket amik benned vannak, azokat a feladatokat amiket felvállaltál leszületéskor (lélek korodban), és azokat az akadályozó nehézségeket, vagy éppen segítségeket, amivel a feladatokat meg tudod oldani. Mindenki feladata más és más. Hiába születik két lélek ugyan abban az időben, ugyan abba az országba, ugyan abba a családba, (pl. Ikrek) mind kettőjüknek ugyan azt kell megtanulni, de a folyamat, vagy a hozzáállás más lesz. Ha az egyik lélek már több inkarnációs tapasztalattal rendelkezik, annak a feladat felismerése, és megoldása, a tapasztalatok hátterével könnyebben megvalósítható lesz.

Arról is árulkodik a horoszkóp, hogy milyen egészségi állapottal születtünk, és melyik az a testrészünk, vagy szervünk, amelyek érzékenyebbek, és több figyelmet érdemelnek.

Érdekes témakör a házak tanulmányozása is. 12 ház, 12 életterület. Aki még nem hallott erről, azt hiheti, hogy nincs is annyi élet terület. Csak a pénzre, egészségre, és a szerelemre gondol. A beszélgetések során kitisztul majd, hogy igenis ettől sokkal többről van szó.

Ha úgy érzed hogy érdekel a téma, szívesen látunk. Ez amolyan MINI ASZTROLÓGIAI tanfolyam. Havonta egyszer találkozunk, (ha nagy az érdeklődés, havonta kétszer is lehet) hétfői napon. 

A következő asztrológiai klub Április 20. án 17 óra 30 perckor lesz.

A téma: A horoszkóp elemek, jegyek, bolygók, fényszögek.

A Művelődési ház plakátján Asztrológiai klub néven szerepel. Előzőleg írtam, teljesen ingyenes, belépés díj nincs.

Szeretettel várok minden érdeklődőt: Keserű Ferenc